Welke LED strip heb je nodig?

Welke LED Strips je ook koopt lees de reviews heel goed door, er zijn LED Strips op de markt die echt letterlijk de stempel ‘rotzooi’ verdienen en toch bovenaan staan bij een LED-strip selectie van Bol.com

Als je denkt dat je voor 20 Euro een goede ledstrip kopen in huis hebt (terwijl Philips LED strips rond de 70 Euro kosten) dan zit je heel erg mis. Je koopt dan LEDstrips die misschien voordat je ze gaat gebruiken al kapot zijn. Stel dat je ze dan direct weer terug moet sturen, hoeveel tijd en moeite je daar dan aan tijd bent? Wij zouden voor kwaliteit gaan.

Wat zijn dan de beste LED Strips?

Het is vrij simpel, Philips Hue Lightstrips zijn van goede kwaliteit maar prijzig. Als je deze koopt hoef je de ledstrips niet terug te sturen, en heb je er mooie schakelaars en systeempjes bij. Ga je voor de goedkope / populaire LEDstrips met 2 tot 3 sterren bij Bol.com houdt er dan rekening mee dat die 5 sterren ratings die deze LED strips wel eens nep geweest kunnen zijn en wat voor rating je dan nog overhoudt.. De kans dat je iets bruikbaars in huis haalt is gewoonweg heel klein.

Led strip profiel

Een aluminium ledstrip profiel zorgt voor een egale verspreiding van het licht. Het is de ideale oplossing als je de ledstrips in het zicht moet installeren. De matte cover zorgt er namelijk voor dat je de aparte ledjes niet of nauwelijks meer zult zien. Hoe hoger het aantal leds per meter, hoe minder je de aparte leds door de matte cover zult zien. Je kunt de led strip behuizing zowel voor led verlichting binnen als voor led verlichting buiten gebruiken. Er is keuze uit aluminium led profielen en zwarte led profielen.

Wanneer een aluminium led strip profiel gebruiken?

Als je led strips noodgedwongen in het zicht moet monteren, zie je alle afzonderlijke leds branden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, want ledstrips geven juist een heel mooi effect als indirecte lichtbron. Daarom raden we je aan om een led profiel te gebruiken als de led strips zeer stijlvol in het zicht gemonteerd worden. Aluminium led strip profiel (inbouw of opbouw) vormen een nette en professionele afwerking van uw ledstrips. Bovendien zorgt de behuizing ervoor dat het licht zich heel mooi egaal verspreid. Wil jij meer informatie omtrent dit onderwerp? Raadpleeg dan direct het internet zodat je zeker weet dat je voorzien bent van alle noodzakelijke informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.