Waarom je een leave-in conditioner moet gebruiken

Aunt Jackie's Quench Kopen

Na het wassen van je haar, kan dit droog aanvoelen. De haarschubben staan open, waardoor het haar meer kwetsbaar is. Om dit tegen te gaan, kun je jouw haar extra voeden door het gebruik van een leave-in conditioner. De leave-in conditioner geeft het haar extra voeding en laat een beschermde laag achter. Hierdoor voelt je haar zachter en ziet het er ook gelijk mooi en glanzend uit. Wil je het een keer uitproberen? Dan kan je bijvoorbeeld Aunt Jackie’s Quench kopen.

Hoe gebruik je een leave-in conditioner?

De meeste mensen gebruiken een leave-in conditioner na het wassen van het haar. Het product kan gebruikt worden op nat en droog haar, maar wordt beter geabsorbeerd om nat haar. Dan staan de haarschubben namelijk nog open. Werk met je vingers het product door je haren heen. Dit kan door je gehele haar, maar als je het fijn vindt, dan kan het ook alleen door de puntjes. Als je ook nog andere stylingsproducten gebruikt, dan kan je deze daarna nog toevoegen.

Aunt Jackie's Quench Kopen

Droog haar tegengaan

Er zijn verschillende manieren waarop je droog haar kunt tegengaan en je haar extra voeding kunt geven. Je haar kan droog zijn door bijvoorbeeld verven, stijlen, maar ook omdat het gewoon de eigenschap is van je haar. Een leave-in conditioner is zeker een goede manier om het haar meer te voeden. Daarnaast kun je ook nog na het wassen, een reguliere conditioner gebruiken. Het verschil met de leave-in is, zoals de naam al zegt, dat je deze dan dus wel moet uitspoelen. Je kunt er ook voor kiezen om een haarmasker te gebruiken. Deze zijn er ook om het haar te voeden en herstellen. Het gebruiken van een haarmasker neemt wel wat meer tijd in beslag, dus hier zal je een avond of ochtend voor vrij moeten maken. Hoe meer beschadigd het haar, hoe langer je het masker erin kunt laten zitten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *