Stijlvolle schoenen in 2021

Elk jaar zijn er nieuwe trends als het gaat om mode. Bij alle kledingstukken en stijlen komen jaarlijks nieuwe ontwikkelingen naar voren. Sommige trends blijven lang bestaan en andere zijn na een jaartje weer weg. In dit artikel neem ik je mee in de herenschoenentrends van dit jaar.

Kleurrijke sneakers

Een opvallende trend dit jaar zijn de felle, maar vooral opvallende kleuren die we terugzien in de sneakers. Deze felle kleuren worden gecombineerd met basic items zodat de kleuren in de schoenen nog beter naar voren komen. Het is dus een goede manier om jouw schoenen een belangrijke rol te geven in jouw outfit.

Klassieke sneakers

Bepaalde merken en schoenen blijven elk jaar in de mode. Alexander McQueen schoenen zijn een goed voorbeeld van sneakers die nooit uit de mode raken. Verder zien we de basic Adidas, Vans of All Stars schoenen ook elk jaar weer terug komen. Het voordeel van deze tijdloze schoenen is dat ze onder elke outfit leuk staan. Dus ook dit jaar zijn de klassieke sneakers prima.

Suéde schoenen

Suede zag je in het verleden alleen voorbij komen bij nette en zakelijke schoenen, maar tegenwoordig wordt het materiaal ook gebruikt voor casual schoenen. Het is een materiaal die wat meer op stof lijkt. Deze schoenen zijn ideaal bij een smart-casual outfit. Je ziet het materiaal ook vaak terug bij instapschoenen.
Ben jij nog op zoek naar leuke schoenen? Neem dan zeker een kijkje op shoebaloo.nl. Hier vind je een groot aanbod aan vette schoenen die dit jaar helemaal in de mode zijn. Ik weet zeker dat er wel wat voor jou tussen zit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *