Schapenvachten kopen

Schapenvachten kopen

Echte schapenvachten veranderen je gehele woning. Wij gaan jou alles vertellen over verschillende schapenvachten en de trends van 2021 en 2022.

 • Hoe zien echte vachten eruit
 • Waar wordt een echte schapenvacht voor gebruikt
 • Dikke of dunne schapenhuiden kopen
 • Hoe schapenvacht onderhouden en schoonmaken
 • Waarom nooit online schapenvachten kopen

Hoe weet ik of een schapenvacht echt is?

Originele schapenvachten kan je herkennen aan een glanzende kleur. Ook moet een echt vacht een andere kleur krijgen bij verandering van de lichtsituatie. Belangrijke eigenschap van een echt schapenvel is de zachtheid en de geur.

Echtheid van originele schapenvachten herken je gelijk. Originaliteit van een schapenvacht kan je zien aan haar levendigheid en variëteit aan kleuren. Al is het een wit schapenvacht, echte witte schapenhuiden hebben diverse witte kleurtinten.

Waar gebruik je een schapenvacht voor

Schapenvacht wordt gebruikt voor:

 1. Baby’s in de kinderstoel
 2. Decoratie op de bank of op de vloer
 3. Voor de tuinmeubelen in de tuin of in de caravan
 4. In de auto of vrachtwagen
 5. Schapenvacht tegen doorliggen in bed
 6. Schapenvacht voor in een rolstoel
 7. Schapenvel naast het bed
 8. Voor in de hondenmand
 9. Schapenvacht voor onder het zadel voor het paard

Dagelijks komen klanten voor schapenvachten voor in de vrachtauto. Vrachtwagenchauffeurs die veel kilometers rijden willen met comfort rijden en kopen echte schapenvachten. Over het algemeen kiezen chauffeurs voor bruine schapenvachten.

Schapenvachten kopen
Bruine schapenvachten

In het voorjaar en najaar wanneer het afkoelt buiten is een schapenvacht erg in trek. warme schapenvachten in de buitenstoelen is beter vertoeven en geven veel gezelligheid. Vaak kiezen de klanten voor Moeflon schapenvachten.

Dikke of dunne schapenvacht zoeken?

Hoe dikker de schapenvacht des te langer hij mee gaat. Een dik vacht gaat gerust 2 mensen levens mee. Er is 1 reden wanneer u voor een dun schapenvacht kan kiezen. Wilt u een vacht gebruiken voor uitsluitend de sier en wordt hij niet intensief gebruikt?

Wat zijn de dikste echte schapenvachten?

De warmste en dikste schapenvachten zijn de witte schapenvachten, bruine schapenvachten en de Moeflon schapenhuiden. Deze vachten zijn oersterk, slijtvast en hebben alle drie een sensatie van kleuren pallet.

Onderhoud van schapenvacht

Schapenvachten laten zich makkelijk onderhouden. U mag een schapenhuid met een stofzuiger zuigen op de laagste stand. Ook met een mattenklopper mag u een vacht uitkloppen. Maandelijks buiten hangen is geen enkel probleem. Omdat echte schapenvachten veel eiwitten bevatten trekken ze makkelijker wat luchtjes aan.

Denk bijvoorbeeld aan een fles melk zonder dop in de koelkast. Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat de melk smaakt naar uien, vis of een bloemkool. Melk bevat net zoals een schapenvacht veel eiwitten. Het prettige aan schapenvachten is dat de vreemde geur er weer af gaat als je de vacht buiten laat luchten.

Hoe schapenvachten reinigen

Schapenvacht schoonmaken met groene zeep

Vlekken op schapenvachten uitsluitend verwijderen met een klein beetje groene zeep en een vochtig doekje. Probeer een beetje te deppen. Schapenvellen nooit in de wasmachine of de droger doen.

U koopt een koelkast, wasmachine, 1 kast, televisie, 4 schapenvachten en 2 koeienhuiden. Totale financiering € 5.000,-.. Hypotheeklast ongeveer € 19,- per maand.

Inrichting en verbouwing huis betalen met bitcoins

Volledige nieuwe wooninrichting, verfraaid met schapenvachten. Wellicht een kleine uitbouw betaald door inwisselen bitcoins. Ook dit gebeurd steeds vaker. Volgens mij is het risico dat uw huis méér waard wordt door inrichting en verbouwing groter dan bitcoins kopen.

In deze tijd worden woningen snel verkocht. Heeft u een minder courante woning? Maak de woning verkoop klaar met schapenvachten en een koeienhuid. De gezelligheid en warmte van de dierenhuiden zorgen voor een betere opbrengst en snelle verkoop.

Waar komen jullie vachten vandaan?

Schapenvachten kopen
Schapenvacht kopen

Alle vachten zijn van eigen dieren. Wij staan op de markt als marktslager en slachten zelf al ons vlees. Wij verkopen veel schapenvlees, rundvlees en kalfsvlees.

De mooiste schapen- en Koeienvachten leggen wij aan de kant en gaan in het zout. Na een periode van 14 dagen worden deze vachten geheel schoongemaakt en klaargemaakt voor het looiproces.

Schapenvachten looien is een apart proces waar wij als slagers ons niet mee kunnen bemoeien. Op dit moment hebben wij schitterende Moeflon schapenvachten vers op voorraad.

Een keer in de 3 weken hebben wij weer nieuwe voorraden met schapenvachten en koeienhuiden.

Trend van schapenvachten

De trend is op dit moment is echte Moeflon schapenvachten met schitterende kleuren die het ook buiten heel goed doen. Ook de bruine schapenvachten zijn echt trendy.

Ga nooit online schapenvachten kopen

Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal, eigen kleuren en reuk. Ook qua zachtheid en kleurpallets is er veel verschil in de schapenvachten onderling. Je begrijpt nu de reden dat je een schapenvacht of koeienhuid nooit online moet bestellen. Neem elk schapenvacht in je handen en luister naar zijn verhaal. Welk verhaal past bij jouw woninginrichting?

Meer informatie bij schapenvacht24.nl

Wilt u meer weten over echte schapenvachten? Bel Cathy van schapenvacht24.nl 7 dagen per week op 06-45754325. Onze schapenschuur kan u op afspraak bezoeken. Adres: Schoolweg 82, 3921CG Elst (U).

Schapenvachten op de markt

Schapenvachten hebben wij ook op de markt. Je kan ons vinden op de volgende warenmarkten.

Dinsdag ochtend in Veenendaal

Woensdag ochtend Wageningen

Donderdag ochtend Rhenen

Vrijdag ochtend Bennekom

Zaterdag gehele dag Wageningen

Let op, vanaf 08.00 uur zijn wij op de markt geopend tot 12.00 uur. Op zaterdag echter van 08.00 uur tot 16.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *