Kleine kerstcadeaus

Ben je op zoek naar een klein kerstcadeautje voor iemand? Bijvoorbeeld voor je collega of je buurvrouw? Dan is het leuk om te zoeken naar een cadeautje dat niet te duur is, maar wel voor (bijna) iedereen leuk is om te krijgen. Er zijn gelukkig genoeg cadeautjes om uit te kiezen! Weet je nog helemaal niet wat je zou willen kopen en heb je daarom tips nodig? Lees dan even verder. In dit blog zet ik een paar kleine kerstcadeaus op een rijtje die bijna iedereen wel leuk vindt om te krijgen.

Kerstkaarten

Kerstkaarten zijn altijd leuk om te krijgen. Door een kerstkaart te sturen laat je even zien dat je aan iemand denkt, door er iets liefs op te schrijven. Je kunt kerstkaarten kopen in de winkel, of zelf kerstkaarten maken met bijvoorbeeld een leuke foto of door ze zelf in elkaar te knutselen. Koop of maak je kerstkaarten op tijd, schrijf er een lieve kerstboodschap op, doe ze in een envelop, adresseer ze naar de juiste personen en doe ze vroegtijdig op de post! Zo weet je zeker dat de kaarten op tijd aankomen bij de juiste personen.

Chocolade

Bij kerst hoort chocolade! Lekkere chocolade bonbons in een mooi pakketje is een super leuk klein cadeautje om aan iemand te geven. Wie is daar nou niet blij mee? Met chocolade zit je bijna altijd wel goed. Je kunt ook kiezen voor een mooi chocolade kerstpakket, als je op zoek bent naar een iets groter cadeautje. Deze zijn speciaal gemaakt voor kerst en je kunt ze zelf samenstellen met de lekkerste chocolade. Houdt de persoon voor wie je een cadeautje zoekt niet van chocolade of is hij of zij allergisch? Dan kun je natuurlijk ook voor iets anders kiezen, zoals een leuke borrelplank of een mooi kookboek.

Zelfgemaakt

Eén van de leukste dingen om te doen, is een cadeautje geven dat je zelf hebt gemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een zelfgebakken taart zijn, een plant in een zelfgemaakte pot of een gebreide wintersjaal. Je kunt het zo gek niet bedenken! Ga bijvoorbeeld een middagje zelf pepernoten bakken en breng een deel ervan naar de buren, of haak ook een muts voor je beste vriend als je toch bezig bent met het haken van je eigen sjaal! Door iets te geven wat je zelf hebt gemaakt, is het extra persoonlijk en zullen de mensen aan wie je het geeft het heel bijzonderder vinden om te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.