Het verhaal achter het merk: Mason Garments

Tegenwoordig zijn er tal van mooie schoenenmerken. Een aantal merken springt er echter uit door het mooie verhaal achter het merk of bijvoorbeeld door de bijzondere producten die het merk verkoopt. Zo ook het merk Mason Garments. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over dit merk, wat het merk en haar producten zo uniek maakt en waar je de prachtige schoenen die dit merk produceert, kunt aanschaffen. Lees je mee? 

Wat is Mason Garments?

Het merk Mason Garments werd in het jaar 2012 opgericht door de ontwerper Rendi Aditia. Hij kwam als kind in aanraking met luxeproducten op het gebied van kleding en droomde ervan om zijn eigen stempel op luxeartikelen te drukken, volledig naar zijn eigen stijl en interesses. Zo ontstond het merk Mason Garments in 2012. Het luxe merk focust zich op het maken van prachtige schoenen van hoogwaardig materiaal, vakmanschap en meesterwerk. 

Wat maakt de schoenen van Mason Garments uniek? 

Het merk Mason Garments ontwerpt haar schoenen in Amsterdam, maar werkt uitsluitend met Italiaanse materialen. De schoenen worden dan ook naar oorspronkelijk Italiaans vakmanschap met Italiaanse materialen in Italië geproduceerd. Voor de schoenen wordt kalfsleder gebruikt wat, speciaal voor deze schoenen, met de hand geplukt bij leerlooierijen in het land waar de schoenen ook geproduceerd worden. Hierna worden de schoenen door de beste schoenmakers die Italië gemaakt, waarna de schoenen verkocht kunnen worden. De schoenen van dit merk staan logischerwijs bekend om de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen, het draagcomfort en de diversiteit aan producten. Zeker de collectie van Mason Garments heren is erg divers. Voor dames heeft het merk ook een mooie collectie, al is het aanbod voor damesschoenen bij dit merk wat kleiner dan dat voor de heren. De schoenen hebben, ondanks dat je wellicht anders zou verwachten vanwege de luxe materialen, een sportieve uitstraling. 

Waar zijn de producten van Mason Garments te koop? 

De schoenen van het luxe brand Mason Garments zijn op diverse locaties te verkrijgen. Ondanks de exclusiviteit van de producten zijn ze ook erg toegankelijk; je kunt de schoenen op diverse locaties in fysieke winkels aanschaffen. Daarnaast kun je de schoenen ook online bekijken en aanschaffen in webshops, zoals ook bij Van Arendonk. In de webshop van Van Arendonk vind je een breed aanbod aan mooie schoenen van het merk Mason Garments uit zowel de heren- als de damescollectie in uiteenlopende maten. Zo zit er altijd iets voor jou bij. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.