Fitness Badhoevedorp

Iedereen gaat sporten met een ander doel voor ogen. De ene wilt een paar kilootjes eraf. Andere mensen willen juist spiermassa aankomen. Ook zijn er mensen die gewoon in het algemeen gezonder willen worden en tot slot zijn er ook een aantal mensen die hun uithoudingsvermogen willen verbeteren. Voor al deze mensen is een andere aanpak nodig. Fitness Badhoevedorp kan jou hierbij helpen.

Fitness in Badhoevedorp

Andere doelen vereisen andere manieren van sporten

Als je wilt afvallen moet je meer oefeningen doen die jouw hartslag een langere tijd hoger houden zodat je vet verbrand. Als je wilt aankomen moet je je meer focussen op spieroefeningen en niet op cardio oefeningen. Bij allebei is voeding enorm belangrijk, maar ook voeding is anders als je spier wilt aankomen of vet wilt afvallen. Als je spier wilt aankomen moet je meer eten dan normaal want je lichaam heeft meer voedingsstoffen nodig dan alleen het onderhouden van jouw lichaam. Ook moet je meer bouwstoffen gaan eten. Dit heeft in de voedingswereld proteïne. Zo zijn er dus allerlei dingen waar je op moet letten en samen met een expert kun je meteen weten waar je moet beginnen en heb je goede richtlijnen om je aan te houden tijdens het traject.

Niet alleen fysiek maar ook mentaal erop vooruit

De meeste mensen kiezen ervoor om te beginnen met sporten om er fysiek op vooruit te gaan, maar al snel kom je erachter dat het veel meer voordelen heeft dan alleen je fysieke gesteldheid. Jouw mentale gesteldheid gaat er ook enorm op vooruit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.