Duurzame gevelbekleding voor jouw huis

De gevel van een gebouw is het gedeelte van een gebouw dat, met uitzondering van het dak, van buitenaf zichtbaar is. De gevel aan de straatzijde heet de voorgevel, verder zijn er zijgevels en een achtergevel te onderscheiden. Meestal is een gevel van steen, glas of hout, en soms van andere materialen zoals metaal gemaakt. De verschillende delen van gevels van eenzelfde gebouw zijn niet altijd van hetzelfde materiaal gemaakt.

Bij gemetselde gevels is het nodig het voegwerk goed te onderhouden. Wanneer het voegwerk niet meer goed afdicht, kan vocht dat in het metselwerk is getrokken bevriezen en schade veroorzaken. Sterk vervuilde gevels kunnen worden gereinigd. Soms worden gereinigde gevels geïmpregneerd met een vochtwerend middel. Uit onderzoek blijkt dat zowel gevelreiniging als het impregneren grote schade kunnen aanrichten indien niet correct uitgevoerd.

Wat is Keralit gevelbekleding?

Keralit is een kunststof gevelbekleding die eenvoudig te plaatsen is. Het wordt in de bouw veel toegepast in plaats van hout. Keralit is gemaakt van een mix van duurzame kunststoffen (Fiberyl) en voorzien van een UV-bestendige toplaag. De panelen zijn daardoor oersterk en bestand tegen alle weersinvloeden. Ook heeft Keralit een zeer lage uitzettingcoëfficiënt, wat zorgt voor minimale krimp en uitzetting.

Keralit is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en kan geplaatst worden door vrijwel elke aannemer en de betere ZZP’er. Er zijn drie modellen beschikbaar: sponningdeel 143 mm, sponningdeel 190 mm en een potdekselprofiel (177 mm). Keralit is verkrijgbaar via een groot aantal verkoopadressen door heel Nederland. Wil jij het product gaan bestellen? Dan is het zeker aan te raden om te kijken of je hier met diverse partijen een goede keuze in kunt maken. Hierdoor weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Je wilt immers wel zeker ervan zijn dat je de juiste keuze zult gaan maken.

De voordelen van dit product

Omdat Keralit ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoef je nooit meer te schilderen en kun je genieten van een strak afgewerkte woning. Daarnaast wordt keralit gevelbekleding geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. Je krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist jij dat Keralit gevelpanelen al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Daarnaast is Keralit ook verkrijgbaar als dakrand panelen.

Waar is Keralit gevelbekleding verkrijgbaar?

Gevelbekleding van Keralit is verkrijgbaar in heel Nederland! Dus woon je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of in het meest noordelijke puntje van Groningen, vraag nu verkoopadressen bij jou in de buurt aan!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.