Buiten leven in de winter

De zomer is nu echt voorbij. De klok gaat terug, de avonden vallen vroeg in. Op dit moment slaat de regen tegen de ruiten en de temperatuur daalt rap. De maanden van buiten leven, buiten eten, barbecueën en zonnen zijn voorbij. Of toch niet? Buiten leven lijkt iets voor de zomer, maar steeds meer mensen omarmen deze levensstijl ook voor de winter. En met wat aanpassingen hier en daar kan dat ook makkelijk. Het idee om in de winter nog heerlijk het eten buiten te bereiden trekt steeds meer mensen aan. En wat dacht je van baden in een houten bad terwijl de sneeuwvlokken om je heen vallen? Dat kan allemaal en het is nog verfrissend en gezond ook. Laten we eens beginnen met dat buiten koken. Dat kan heel makkelijk op een OFYR barbecue en vuurschaal.

OFYR: trend voor buiten koken

De OFYR barbecue en vuurschaal leent zich uitstekend voor het bereiden van allerlei gerechten. Je kunt er groenten op grillen en vis en vlees op bakken. Bovendien kun je op de OFYR prima langzaam koken. Dit zogenaamde slow cooking zorgt voor extra smaak en malsheid. De OFYR is daarnaast zeer makkelijk schoon te houden dus eindeloos schoonmaken is er niet bij. Door het unieke uiterlijk van de OFYR lijkt het ornament bijna een kunstwerk in je tuin. Hij is het hele jaar door te gebruiken zodat je ook in de winter de zomerse smaak van de barbecue kunt blijven proeven. En met de feestdagen voor de deur kan de OFYR ook veel gezelligheid brengen. Bereid met elkaar het kerstmenu op de OFYR waarbij je al pratend en kletsend samen rond de barbecue staat. Het is een hele andere manier van kerst vieren, maar niet minder gezellig.

In het buitenbad

Voor de meer ontspannende en intieme momenten kies je voor een houten bad. Dit geeft je het ultieme buitengevoel. Een houten bad simuleert een natuurlijke warmwaterbron en het is heerlijk om in de koude lucht te genieten van heerlijk warm water. Als je het houten bad in een mooie hoek van de tuin zet, kun je ondertussen ook nog eens genieten van de natuur om je heen. Vakantie in eigen tuin. Kortom, met wat aanpassingen kun je het hele jaar door genieten van het heerlijke buiten leven. Juist in de winter kun je bijzondere momenten creëren. Dus kijk eens rond op internet en kijk wat er bij jou past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *