Alles over heren- en kinderbrillen

Brillen, je hebt ze in alle soorten en maten. In de winkel en online vind je een enorm aanbod aan brillen. Van leesbrillen tot zonnebrillen, je kan het zo gek niet bedenken. In dit artikel worden er een paar soorten brillen uitgelicht voor heren en kinderen.

Een goede bril maakt de man

Een goede bril heren maakt de man zeggen ze weleens. En dat klopt helemaal. Als je goed zoekt, vind je een enorm aanbod aan herenbrillen en de keuze wordt er niet gemakkelijker op. Maar zie dit vooral als een luxeprobleem. Het voordeel van veel heren brillen is dat ze uniseks zijn wat betekent dat zowel mannen als vrouwen de brillen kunnen dragen. Je kan natuurlijk om een bril uit te testen naar de winkel gaan, maar online zijn er genoeg apps te vinden die dat in een virtuele paskamer doen. Zo zie je in één oogopslag of de bril past bij jou.

Herenbril met of zonder sterkte?

Als je besluit een heren bril op sterkte te kopen heb je bij de meeste brillenwinkels (vooral online) een brilrecept nodig van de oogarts of opticien. Aan de hand van dit recept maakt de brillenwinkel jouw nieuwe bril op maat. En dat geldt overigens voor elke oogafwijking. Een bril voor heren nodig met sferische correctie? Lever dan een brilrecept in tot op de kwart dioptrie nauwkeurig. Bij veel mannen, en ook bij vrouwen, is een bril niet alleen praktisch. Daarom bieden brillenwinkels ook een groot assortiment brillen aan zonder sterkte.

Kinderbrillen, trendy, hip en cool

Het vinden van een juiste kinderbril voor je kind kan lastig zijn, maar hoeft dat niet te zijn. Surf op het internet naar diverse brillen webshops en kijk in de virtuele paskamer of een kinderbril wel echt bij je kind past. Natuurlijk kan je ook samen met je kind even naar een fysieke brillenwinkel gaan om brillen in het echt te passen. Desalniettemin zijn kinderen die brillen dragen helemaal hip en trendy. Door het enorme aanbod van brillen hoeft een bril allang niet meer oubollig te zijn. Er zijn genoeg monturen, ook op sterkte, die ontzettend bij de tijd zijn en je kind er stoer uit laat zien.

Het assortiment van kinderbrillen

Als je op zoek gaat naar kinderbrillen heb je genoeg te kiezen. Het aanbod is extreem groot. Als je op zoekt bent naar een bril voor een peuter, kleuter of tiener  zijn er genoeg (online) winkels die dat aanbieden met een grote variatie. En tegenwoordig is het niet alleen maar praktisch, je vindt genoeg winkels die kinderbrillen zonder sterkte aanbieden. Ideaal voor in de zomer, feestjes of andere festiviteiten. En vooral leuk als je kind al in een vroeg stadium modebewust is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.